TICOvakantie 2024 Mechelen Zuid Limburg

Het was weer FANTASTISCH!.

Het is teveel om allemaal op te noemen. Maar aan de foto’s kunnen jullie wel zien dat we weer een fantastische vakantie hebben gehad.

We vertrokken met vies regenachtig weer. Aangekomen in Limburg eerst naar het drielandenpunt. Hier hebben we in het doolhof rondgelopen. En zoals de naam al doet vermoeden… rondgedoold en die uitgang was niet te vinden!. Kleddernat even bijkomen met een lekkere warme chocomel. (En dat half juni.)

Het weer klaarde gelukkig op en we hebben de rest van de week heel veel leuks gedaan en gezien. Dagje Maastricht om te winkelen en een gezellige boottocht over de Maas. In een kabelbaan om vervolgens op een slee naar beneden te roetsjen, een speeltuin, naar een dierentuin en in de eigen tuin bij het heerlijke huis. Lekker spelletjes doen, marshmallows roosteren en natuurlijk een ‘Bonte Avond’.

Tussendoor natuurlijk ook lekker uit eten, terrasjes en ijsjes eten en even een bezoekje aan de collega’s van Brownies en downieS in Maastricht.

Kortom weer een hele geslaagde TICOvakantie die mede mogelijk is gemaakt door sponsoring en een mooie donatie van ‘Stichting Saarisnietgek’. Hartelijk dank lieve donateurs!

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op vakantie.