Benjamin

Hallo,

Ik ben Benjamin. Ik woon sinds oktober 2020 in het TICOhuis. Ik ben erg blij om hier te kunnen wonen want mijn zus Charlotte woont hier ook al, dus dat is erg gezellig! Ook ken ik de medebewoners al via mijn zus en het logeren.  

Ik werk bij Team Uniek in Teteringen, bij Brownie&downieS en bij Samen Top. Via hun ging ik vóór Corona bij de Jumbo oa spiegelen. Ik deed er de emballage en zorgde dat er voor iedereen steeds verse sinaasappelsap was. Ik hoop dat ik er snel weer terecht kan. Echt een toffe baan! 

Ik ben heel vaak op pad met onze 2 grote honden en ik hou enorm van fietsen! Ik ken daarom bijna iedereen in Oosterhout en iedereen kent mij ook. Ik weet ook wie in welke auto rondrijdt. Grappig hè? Ik hou van lekker kletsen met vrienden en vriendinnen op Whatsapp.

Wat ik dan in mijn vrije tijd nog meer doe zul je je afvragen? Ik zit op hockey en op tennis. En ik hou van GTA spelen op de Playstation. Soms zit ik lekker voor de buis. Eva Jinek, Voetbal Inside en de Slimste Mens zijn mijn favoriete tv programma’s. En ik kijk uit naar sjoelen, tafeltennis en andere leuke spellen en activiteiten bij TICOhuis. Ik vind het zo gaaf om nu tussen zoveel leuke jongelui te wonen!  

Groetjes van Benjamin