3 jaar TICOhuis

Het TICOhuis bestaat 3 jaar!!

Op zaterdag 3 februari 2018 gingen onze eerste bewoners het TICOhuis in. Verdeeld over kleine groepjes kwamen gaandeweg onze bewoners het TICOhuis in. Rustig wennen, want ze kwamen allemaal vanuit een veilig thuis van pa en ma bij ons wonen.

Vooraf hadden we al heel wat leuke activiteiten georganiseerd om aan elkaar te wennen.
Het was dus niet helemaal onbekend, maar wel heel spannend om nu dan toch echt op zichzelf te gaan wonen.

Inmiddels zijn we dus 3 jaar open. Onze bewoners hebben het goed naar hun zin en wonen hier met plezier. We kunnen het helaas niet met leuke feestelijkheden vieren, maar we besteden er zeker wel aandacht aan. Een heerlijk feestdiner, slingers en natuurlijk taart.

Hopelijk kunnen we er volgend jaar wel een leuke feestdag van maken.

Misschien is het leuk om onze oude berichten nog eens terug te kijken?