Hatsekidee!!

Smulnarren en Smulnarinnekes, Hatseki…dee,

Helaas kunnen we geen Carnaval vieren en weer niet meedoen aan de optocht. Vorig jaar waren onze bewoners enthousiast aan de slag gegaan om een eigen wagen te bouwen om mee te lopen in ons mooie Kaaiendonk. Toen gooide het slechte weer roet in het eten en konden we niet meelopen. Wat we toen nog niet konden vermoeden was dat we het hele jaar beperkt zouden worden in onze vrijheid. De Corona-pandemie spoelde over ons heen.

Dat heeft er voor gezorgd dat we ook dit jaar nog steeds geen optocht kunnen lopen.

Maar we houden de moed erin. Onze vrijwilliger Helmut heeft er toch de sfeer weer in gekregen. Onze bewoners zijn weer aan de slag gegaan om het TICOhuis in Carnavalssferen te hullen. Er is driftig geknutseld en geverfd en het resultaat is een prachtige collectie maskers en tekeningen. Super gezellig!

We gaan toch een beetje feest vieren en ‘met die handjes…. de lucht in’.

Veel plezier! Alaaf!