Onze eigen TICObus!!

We hebben er lang op moeten wachten, maar hij is er!

De spiksplinternieuwe TICObus met alles erop en eraan, is eindelijk afgeleverd.

Maandag 4 januari was het dan zover. Onze teammanager Lisette van der Vliet en bestuurslid Ben Post konden de sleutels van de TICObus in ontvangst nemen.

Natuurlijk waren er ook al een paar van onze bewoners bij aanwezig. De oh’s en ah’s waren duidelijk hoorbaar. “Wat een mooie bus! Is die van ons!? Wauw, te gek. Nu kunnen we met z’n allen naar de bioscoop of het zwembad”. En opmerkingen als “Wat gaaf, ik wil erin!” of “Rijden, rijden, kunnen we een rondje rijden?” Kortom hele enthousiaste reacties van zowel onze bewoners als van medewerkers.

Er werd dus gelijk een ritje met de bus gemaakt.

Het heeft even wat voeten in aarde gehad. Door de Corona-crisis konden o.a. airbag onderdelen en parkeerverklikkers niet worden uitgeleverd. Mede hierdoor liep de uitlevering van onze bus vertraging op. Dat moest natuurlijk eerst in orde worden gebracht, want veiligheid voor alles.

Vele sponsoren waren bereid om ons te helpen. Hierdoor zijn op onze bus vele sponsornamen te vinden.

Wij bedanken alle bedrijven natuurlijk heel hartelijk voor hun bijdrage. 

We wensen iedereen

vele veilige kilometers!