Verrassingsoptreden van Wendy de Laat

Wij werden benaderd door Wendy de Laat dat zo voor onze bewoners graag belangeloos wilde komen optreden. Juist om ze een hart onder de riem te steken in deze toch wel verwarrende tijden. Dat vonden we heel lief en gingen graag op haar aanbod in.


Afgelopen donderdag 4 juni waren onze bewoners vol verwachting in de tuin om naar het optreden van Wendy te luisteren. Er werd natuurlijk volop gedanst en meegezongen. Gelukkig was het wel droog want we konden niet naar binnen vanwege de 1,5 meter afstand. Dat mocht de pret niet drukken, want het was super leuk en gezellig.

Na afloop heeft Peter weer lekker voor ons gekookt en hebben we weer eens gezellig met z’n allen zitten smikkelen.

Hopelijk zijn we binnenkort weer met z’n allen terug in het TICOhuis.

Wendy Bedankt!