TICOhuis in de bloemetjes gezet

Corona, iedereen heeft het erover. Corona maakt ons ziek, geeft ons financiële problemen en doet iets met de economie. Maar door de Coronacrisis ontstaan ook mooie en hartverwarmende initiatieven.

Zo werden de medewerkers en bewoners van het TICOhuis, een wooninitiatief voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in het centrum van Oosterhout, verrast met mooie orchideeën, vers van de kweker.

Initiatief voor deze actie kwam van FlierSystems.

Flier Systems is opgericht in 1931 door Berend Flier, vanuit zijn smederij in Barendrecht. Uitgangspunt is om gereedschappen en machines te ontwikkelen waardoor boeren en kwekers in staat zijn beter en efficiënter te werken. Dit alles vanuit verbondenheid met de kwekers en hun ondernemerschap.

Vanuit deze verbondenheid met de kwekers is het idee ontstaan om ze te steunen en een aantal van hun producten te kopen. Medewerkers van FlierSystems mochten mensen of instellingen voordragen om deze planten of bloemen te laten bezorgen. En zo kwamen een aantal van deze mooie orchideeplanten bij het TICOhuis terecht.

Namens alle bewoners en medewerkers van het TICOhuis willen wij FlierSystems bedanken voor het mooie gebaar en de kweker bedanken en veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.