‘Onze Paul’ heeft afscheid genomen

Onze voorzitter Paul Borger heeft afscheid genomen.

Paul was al voor de oprichting van Stichting TICO bij de opzet van ons TICOhuis betrokken.
Samen met de initiatiefouders was hij erbij toen de eerste geïnteresseerden naar onze informatieavonden kwamen. Vele gesprekken over hoe we ons huis wilde gaan opzetten volgden.

Voordat de verbouwing startte, heeft hij meegedacht over de indeling van het huis. Ging hij samen mee op pad om te zorgen dat het TICOhuis er ook echt huiselijk uit kwam te zien en dat het aan niks zou ontbreken. Mooie keukens met alle apparatuur, potten en pannen, serviesgoed en bestek mee aanschaffen. Een gezellige inrichting mee uitzoeken. Dat was heel goed aan hem besteed.

Maar zeker ook als voorzitter van Stichting TICO heeft hij veel voor ons betekend.
Hij heeft vele ouderbijeenkomsten geleid om alle informatie op een overzichtelijke en duidelijke manier over de bühne te brengen.
Ook heeft hij samen met verschillende commissies heel wat hoofdbrekers gehad aan het opstellen van een zorgvisie en een huishoudelijk reglement, maar ook over de selectie van bewoners en wie het beste in welke woongroep zou passen.
Sinds zijn voorzitterschap vanaf 1 november 2016 heeft hij intensief leiding gegeven in zijn taak als voorzitter. Hij heeft samen met anderen gezorgd dat er een gezonde financiële organisatie staat en dat hij een aanspreekpunt was voor bestuursleden, ouders en personeel.

Maar bovenal heeft hij altijd het belang van onze bewoners als hoofddoel voor ogen gehouden. Onze bewoners zijn dan ook allemaal groot fan van ‘onze Paul’

Nu na zo’n 3 jaar zeer intensief en geheel op vrijwillige basis, bezig te zijn geweest met Stichting TICO, het TICOhuis, het personeel, de ouders en de bewoners, heeft hij besloten terug te treden en meer tijd vrij te maken voor zijn gezin.

Wij wensen Paul heeft veel succes en geluk in de toekomst en hebben hem inmiddels persoonlijk bedankt tijdens een gezellige BBQ met cadeau’s en bloemen.

Wij hopen dat hij nog regelmatig even gezellig een bakkie koffie komt drinken in ons TICOhuis.

Beste Paul,
Heel hartelijk bedankt voor ALLES!