Zomer in het TICOhuis

Het is zomer en we genieten volop!

Het zonnetje schijnt, de temperatuur loopt soms flink op. Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben de zomer in onze bol!

Voordat de zomervakantie voor iedereen zou beginnen zijn we eerst met z’n allen naar de Efteling geweest. Gelukkig was het niet te heet en heerlijk droog. Dus een bolderkar met drinken en lekkers mee en huplakee…. met z’n allen genieten maar. Het was weer een super toffe dag.

Daarna begonnen de vakantieweken. Er waren steeds een paar bewoners en personeelsleden heerlijk op vakantie. Maar er waren ook bewoners die vrij hadden van hun werk en toch lekker in het TICOhuis bleven. Dat bood natuurlijk mogelijkheden voor wat leuke zomeractiviteiten.
Twee weken lang was er van alles te doen. Voor ieder wat wils: zwemmen, high tea, boerengolf, bioscoop, kaasboerderij, bowlen, ijzertijd boerderij, picknicken, gezellig knutselen en relaxen in het TICOhuis. Tijdens de hete dagen stond het opblaas zwembad in de tuin of werd er lekker ‘gekeet’ door een watergevecht te houden!

Hieronder ziet u een aantal gezellige foto’s van een aantal van deze uitstapjes.

De zomer kabbelt nog lekker even voort, sommigen van ons zijn of gaan nog op vakantie.
Gaat u ook nog? Dan wensen wij u ook zo’n gezellige zomer en een hele fijne vakantie!