Cheque Ballonfestival overhandigd aan TICOhuis

Mooie bijdrage van Ballonfestival Oosterhout voor TICOhuis

Op 5 september reikte Jean Pierre van der Pol, voorzitter van Rotary Club cheques uit aan het TICOhuis en aan de Stichting Leergeld West-Brabant Oost. Beide goede doelen ontvingen een bedrag van € 5.000,-. Voor ons TICOhuis namen Mariëtte en Roel de cheque in ontvangst en voor de Stichting Leergeld waren Charlotte van ’t Hullenaar en Paul Oomen de gelukkigen.

De tweede editie van het Ballonfestival Oosterhout was op 15 juni j.l. en werd georganiseerd door Stichting Classic Wings & Wheels en SKY Ballonvaarten met ondersteuning van de Rotary Club Oosterhout. De opbrengst is volledig ten goede gekomen van Stichting TICO en Stichting Leergeld West-Brabant Oost. De officiële opening werd toen verricht door Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark.

De tweede editie van het ‘Ballon Festival Oosterhout’ was dankzij de geweldige medewerking van de Gemeente Oosterhout groots opgezet met de intentie uit te
groeien tot een tweejaarlijks terugkerend evenement. Twintig luchtballonnen met 150 passagiers stegen op van het Slotjesveld in het centrum van Oosterhout waar zo’n 3000 mensen genoten van een prachtig spektakel.

Wij danken alle mensen die dit geweldige evenement mogelijk hebben gemaakt en die een financiële bijdrage hebben gedaan.

Rotary Club, heel hartelijk bedankt voor deze mooie bijdrage!