Activiteiten-update

Het is al weer even geleden dat we een nieuwsupdate hebben gegeven. Niet dat er niks gebeurt in het TICOhuis natuurlijk. Er gebeurt van alles.

We hebben een BBQ gehouden voor alle bewoners met hun ouders, personeel en de Club van 100 leden. Dit was eindelijk weer mogelijk na alle Corona-perikelen en werd door iedereen gewaardeerd. We hebben heerlijk gegeten en gezongen in de tuin.

Begin september werden we uitgenodigd om bij restaurant El Toro Negro heerlijke hamburgers te komen eten. De eigenaar heeft zijn zaak overgedaan en wilde ons nog graag een keertje trakteren. Van zo’n super aanbod maakten onze bewoners dankbaar gebruik en brachten een mooie bos bloemen mee ter afscheid en als dank.

Elk weekend probeert onze activiteitenclub iets leuks te verzinnen. En we kunnen gerust zeggen; Dat lukt heel aardig!!

Zo zijn ze gaan varen in de Biesbosch, worden er gezellige buitenspelletjes georganiseerd of een keertje naar de bioscoop gereden met onze geweldige TICObus. Zo zijn ze pas nog naar Reptielenhuis ‘de Aarde’ in Breda geweest. Best eng die krokodillen, vogelspinnen en slangen.

En wat dachten jullie van ons jaarlijkse grote uitstapje?? Dat was helaas door alle beperkingen vorig jaar niet mogelijk, maar nu konden we dan eindelijk weer met z’n allen naar de Efteling. Helaas was het soms wel een beetje nat (en dan bedoelen we niet van de Piraña). De regenponcho’s boden uitkomst en het mocht zeker de pret niet drukken.

Kortom, weer volop plezier beleefd!.