Achmea brengt een mooie cheque.

Vandaag werden we verrast door twee medewerkers van Achmea Reinsurance. Ze kwamen ons een cheque met een geweldig mooi bedrag brengen.
Een bedrag van € 1807,50!

 

Deze grote donatie komt heel goed van pas, want we wilden heel graag een elektrische tandem gaan aanschaffen. Mede door de donatie van Achmea Reinsurance en onze Club van 100 leden hebben we nu een groot deel van de aanschafkosten voor zo’n toch wel kostbare tandem bij elkaar.

De firma Van Raam kwam met wat voorbeeld modellen. Er werden proefritjes gereden met zowel de kleinere bewoners als de ‘lange mannen’ uit ons huis. Het moet natuurlijk wel een tandem worden die voor alle bewoners leuk, handig en veilig is om op te fietsen.

 

Het bedrag van Achmea is ingezameld met hun jaarlijkse ‘goede-doelen-veiling’. Medewerkers brengen alle eindejaarsgeschenken in voor de veiling. Er wordt geboden op de mooie geschenken en de totale opbrengst is voor het goede doel. Dit jaar was ons TICOhuis de gelukkige om de cheque in ontvangst te mogen nemen.

De tandem wordt besteld maar we moeten nog wel een poosje wachten in verband met een lange levertijd. Zodra hij er is, zullen we weer een berichtje plaatsen om hem te showen.

Voor nu… Achmea Reinsurance heel hartelijk bedankt!!!