“Eerst eten” met onze burgemeester

Onze burgemeester Marcel Fränzel had beloofd om te komen eten.

Ook al is deze burgemeester een interim burgemeester, ook hij is goed bekend met de typisch Oosterhoutse uitspraak; “Eerst Eten”

Hij kwam vorige week gezellig bij ons eten. Best spannend natuurlijk! Er werden wat extra aardappeltjes geschild om voldoende slastamppot te kunnen serveren.

Toen hij binnenkwam werd er eerst een beetje beteuterd gekeken. Een burgemeester heeft toch een mooie ketting om? Maar de teleurstelling was snel voorbij, toen de burgemeester de stevige ambtsketting tevoorschijn haalde. Een aantal bewoners wilde hem wel even vasthouden en merkte toen dat het toch best een zware ketting is. De ketting ging om en voilà, toen was hij pas een echte burgemeester! Dan dus ook maar gelijk op de foto.

Burgemeester Fränzel, nam gezellig de tijd om kennis te maken met alle bewoners en ging vervolgens eerst op de benedenverdieping met de bewoners aan tafel voor de stampot. Het goed gevulde bord, ging snel leeg. Het smaakte hem prima. Toen het tijd was voor het toetje, is hij naar de bovenverdieping gegaan om daar lekker te smikkelen van het dessert met de bewoners van de bovengroep. Er werd volop gekletst. Heel gezellig hoor! Knap ook hoe hij zo snel alle namen wist te onthouden.

Kortom; iedereen heeft genoten en hopelijk heeft de burgemeester lekker gegeten.