Specsavers kiest voor TICOhuis!

Specsavers doneert aan goede doelen; U kon uw stem uitbrengen en mede doordat velen van u dat hebben gedaan, zijn wij in de top drie geëindigd. De medewerkers van Specsavers hebben hun keuze gemaakt en …… TICOhuis is de winnaar!

HARTELIJK BEDANKT VOOR UW STEM.
specsavers
Steun een doel met uw nieuwe bril of hoortoestel.
Dankzij de ‘Stichting Specsavers Steunt’ kunnen ze lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. Deze stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

effective-listeningbril

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.
Welk doel heeft uw voorkeur?
Klanten worden betrokken bij de gekozen doelen per winkel. Dit gaat als volgt: bij aankoop van een bril of hoortoestel krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u doneren in een van de twee spaarboxen die op de toonbank staan. Hiermee steunt u één van de twee doelen, het lokale of het landelijke doel. Het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van uw aankoop.

Dus mocht u binnenkort een nieuwe bril of hoortoestel nodig hebben? Loop dan eens binnen bij Specsavers en doneer bij aankoop uw muntje in de TICOhuis spaarbox!