Giften voor TICOhuis

Diverse giften; Hartelijk bedankt!!

hart van geld

Er is een mooi bedrag van zo’n € 200,- voor onze zonnepanelen gecollecteerd binnen de Protestantse Gemeenschap Oosterhout. Wij danken iedereen die hiervoor een bijdrage heeft gedaan heel hartelijk.

Ook de Broeders van Ste. Marie uit Huijbergen dragen ons een warm hart toe.
De broeders van Ste. Marie van de congregatie in Huijbergen hebben het zonnestroom-project van ONE voor ons TICOhuis hun steun toegezegd. Hiermee is er in ieder geval al een garantie voor de plaatsing van een basis-installatie. Hier zijn wij heel erg blij mee.
Hierdoor worden niet alleen onze kosten voor energie lager maar kunnen we ook een bijdrage leveren aan het milieu en daarmee een schonere toekomst voor onze kinderen.

Broeders

’20 jaar Lidl’. Er volgde een gift van € 1000,- voor TICOhuis.
Omdat Lidl 20 jaar bestaat wilde ze dit vieren door een bedrag beschikbaar te stellen om daarmee goede doelen te steunen. Mensen konden aangeven aan welk goed doel Lidl haar gift kon doen.

Wij mochten een super mooie cheque van € 1000,- in ontvangst nemen! Dankjewel allemaal!

Lidl gift

Gift RABObank Amerstreek
Ook Rabobank Amerstreek heeft zich niet ongemoeid gelaten. Het TICOhuis heeft een mooie bijdrage van € 1.000 ontvangen. Hartelijk dank!

Gift Eerwaarde Zusters Franciscanessen
De Eerwaarde Zusters Fanciscanessen hebben een zeer gulle gift aan het TICOhuis gedaan om de zonnepanelen die door ONE tegen kostprijs zijn aangeboden mogelijk te maken. De Stichting TICO wil zowel de Eerwaarde Zuster Fanciscanessen als ONE hartelijk danken voor dit gulle gebaar.

logo ONE