TICOhuis en Kaaienloop

lopers-1

Vorig jaar is er een fitnessclubje bij Sport Medisch TrainingsCentrum opgericht. Een aantal van deze fanatieke sporters zijn toekomstige TICOhuis bewoners.

Daar is het idee ontstaan om aan een nieuwe afstand, een VB-loop (Verstandelijk Beperkte-loop) deel te nemen. Dit is namelijk een nieuwe afstand die de organisatie heeft toegevoegd aan het Oosterhoutse hardloopevenement ‘de Kaaienloop’.

Er waren altijd al verschillende kinderafstanden en 5 of 10 km voor de gevorderde lopers. Nu is er speciaal voor verstandelijk beperkten een gezellige afstand van 1 kilometer bijgekomen.

Tijdens de 15e editie van de Kaaienloop, op zondag 13 mei om 17:00 uur zullen wij met een grote groep verstandelijk beperkten onder de naam TICOteam gaan deelnemen.

We zullen onder andere begeleid worden door medewerkers van Sport Medisch TrainingsCentrum.

SMTC

Wij hopen dat hier zoveel mogelijk verstandelijk beperkte jongens en meiden aan mee gaan doen.

Dit doen we om meer aandacht te krijgen voor de verstandelijk beperkten in de maatschappij, maar tevens ook om het TICOhuis onder de aandacht te brengen.

Niet alleen toekomstige TICObewoners lopen mee, maar ook een heleboel van hun vrienden lopen mee in ons team. Zij gaan ons helpen om een mooi sponsorbedrag op te halen.

Kom ons aanmoedigen!!

Start 17:00 uur op de Heuvel in Oosterhout.

Of beter nog, steun onze inspanningen door ons te sponsoren.

Elke donatie is van harte welkom op NL 59 ABNA 0504 0565 06 t.n.v Stichting TICO onder vermelding van ‘donatie Kaaienloop’

Alvast bedankt en tot ziens op 13 mei a.s.