TICOhuis krijgt donatie van Stichting Saarisnietgek

Stichting TICO werd verrast met een hele mooie donatie van Stichting Saarisnietgek

De Stichting Saarisnietgek heeft zelf een donatie ontvangen van € 15.000,- van de Emanuel Snatager Foundation. Deze stichting heeft een Joodse oorsprong en volgens de Joodse traditie geeft de ontvanger van het geldbedrag 10% door aan een ander goed doel. Vandaar dat Saarisnietgek een donatie doet van € 1.500,- aan TICOhuis Oosterhout. Omdat het kleinschalig is, het jongeren betreft en mentale gezondheid ook voor deze doelgroep van belang is.

Stichting Saarisnietgek is zelf een Oosterhoutse anbi-stichting en heeft als doel om de mentale gezondheid van jongeren (focus 10-12 jaar) laagdrempelig bespreekbaar te maken. Dat doen we o.a. door het eenmalig magazine Saarisnietgek, dat gebruikt wordt door jongeren, ouders, leerkrachten en jeugdprofessionals. We hebben de ambitie dat zoveel mogelijk jongeren met ons magazine in aanraking mogen komen, want het is belangrijk te delen over je emoties en gevoelens.

Deze donatie zal dan ook in de geest van Stichting Saarisnietgek worden besteed aan de mentale gezondheid van onze bewoners en worden toegevoegd aan onze vakantie spaarpot voor volgend jaar.

Saar is niet gek! Super bedankt namens onze bewoners.