Gulle gevers bedankt!

Ons TICOhuis is op 1 februari open gegaan. Het was hard doorwerken, maar het is gelukt!

De jongeren hebben inmiddels al een paar weken doorgebracht in hun mooie huis. Iedereen heeft zijn eigen appartement prachtig ingericht. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn heel gezellig geworden. Dat is allemaal mogelijk gemaakt door de vele sponsors.

Het zou teveel zijn om ze allemaal op te noemen en een aantal heeft u al voorbij zien komen in eerdere berichten. Toch willen we een paar gulle gevers nog even specifiek noemen, omdat het met hun aanzienlijke bijdrage is gelukt om er een mooi en gezellig huis van te maken.

Ons prachtige TICOhuis is mede mogelijk gemaakt door;




De keukens, de meubels en de stoffering zijn ook mede door sponsoring van de volgende bedrijven gerealiseerd. Dus ook hartelijk dank aan;

MandemakersPiet KlerkxGloudemans_KozijnenZonwering_logo_2015 pdfnieuw (3) kopie

GULLE GEVERS, HARTELIJK BEDANKT!