Zonne-energie van ONE voor TICOhuis

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een coöperatieve vereniging die zich inzet voor de hele Oosterhoutse gemeenschap op het gebied van energiebesparing door middel van isolatie van muren en daken of dubbelglas in uw woning.

Het opwekken van schone energie door gebruik te maken van de zon spreekt misschien het meest tot de verbeelding. Door de activiteiten van de vrijwilligers van ONE hebben al meer dan 200 gezinnen zonnepanelen op hun dak geïnstalleerd. Om deze mijlpaal te vieren, heeft ONE het plan opgevat om de nieuwe bewoners van het TICOhuis aan de Mathildastraat te trakteren op een zonnestroominstallatie.

logo ONE

Door ONE wordt een eerste donatie gedaan en ze hebben ervoor gezorgd dat de installatie door de leverancier, Pebble Green Systems, tegen kostprijs geleverd wordt.

Er is ook een beroep gedaan op het Thebe Extra Stimuleringsfonds (ontstaan uit de voormalige Wit Gele Kruis organisatie) en nog een aantal fondsen om het benodigde bedrag van 17.000 euro bij elkaar te krijgen.

Zaterdag 14 oktober is er een evenement op de Heuvel in Oosterhout de ‘Dag van de Duurzaamheid’. ONE zal daar ook aanwezig zijn met een stand.

Als u wilt helpen met het realiseren van dit zonnepaneel op het TICOhuis, kunt u bij de stand van ONE uw gegevens achterlaten.