Doe mee voor TICOhuis; 22 april 2018 Run-Ride-Row evenement

Eerste keer Run Ride Row op 22 april 2018 in Oosterhout

In Oosterhout wordt het eerste Run Ride Row-evenement gehouden. Een triatlon maar dan met roeien in plaats van zwemmen. De opbrengst van het sportevenement komt ten goede aan het TICOhuis. De inschrijving voor teams is inmiddels geopend. 

Er kunnen zich maximaal twintig teams inschrijven. Meedoen kan vanaf zestien jaar. Het doel is om duizend euro sponsorgeld per team binnen te halen, zodat de totaalopbrengst, 20.000 euro, overgemaakt kan worden aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK – www.nsgk.nl )

Runriderow

Rennen, Rijden en Roeien

Run Ride Row bestaat uit de onderdelen: hardlopen, mountainbiken en roeien. Het is geen wedstrijd. Teams bestaan uit vier tot zes deelnemers.

Het evenement wordt georganiseerd door vier Oosterhoutse clubs. De organisatoren zijn Lions Club Oosterhout Alm & Donge, Atletiek en Trimvereniging Scorpio, Mountainbike Tracks Oosterhout en waterscouting Het Zuiderkruis.

rrr

TICOhuis

Inschrijving is gratis, maar deelnemende teams worden geacht zo veel mogelijk sponsorgelden te verzamelen voor het goede doel; NSGK die het op hun beurt terecht laten komen bij projecten bestemd voor gehandicapte kinderen. Voor deze eerste editie in Oosterhout is natuurlijk ook gekozen voor een Oosterhouts initiatief. Wij zijn erg gelukkig met de keuze voor het TICOhuis.

De opbrengst wordt ook nog eens door NSGK met 50% verhoogd!!

Dus doe mee en help ons! Schrijf je hier gratis in en laat je sponsoren.

Het evenement wordt gehouden op zondag 22 april 2018 in de buurt van de velden van ATC Scorpio in Oosterhout. 

Inschrijven en meer informatie vind je op: www.runriderow.nl.