(ZZP)Begeleider / Verzorger (28 uur per week)

WERKEN BIJ HET TICOHUIS

Het TICOhuis is een thuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in het centrum van Oosterhout. In het TICOhuis wonen 17 jongeren met een enkelvoudige beperking met een zorgzwaartepakket variërend tussen 4 en 6. Binnen het TICOhuis heeft elke bewoner een eigen appartement; er zijn twee gezamenlijke woonkamers waar de bewoners met elkaar eten, drinken en gezellig samen zijn.

Door de centrale ligging van het TICOhuis kunnen de bewoners veelal zelf naar hun werk, dagbesteding of sportclub gaan. In het TICOhuis werken een team manager, twaalf begeleiders/verzorgers, een zelfstandig kok en 2 huishoudelijke medewerkers. In het TICOhuis is 24 uur per dag, 7 dagen in de week begeleiding aanwezig. De bewoners vormen samen met het personeel een huishouden.

Stichting TICO is op zoek naar een: (ZZP) Begeleider / Verzorger (28 uur per week)

In deze functie op MBO werk- en denkniveau help je de bewoners bij de persoonlijke begeleiding en verzorging. Je ondersteunt, motiveert en stimuleert ze, hebt een luisterend oor en een groot inlevingsvermogen.

Je bent:
• Slagvaardig, optimistisch, geduldig,
• Flexibel, collegiaal en graag bereid een stapje extra te zetten,
• Bereid om onregelmatige- en slaapdiensten te werken
• In staat onze kernwaarden toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Voor deze functie zijn we op zoek naar collega’s met een MBO SPW / MMZ (niveau 3 of 4) diploma of een vergelijkbare afgeronde opleiding.

Wij bieden
• Een uitdagende werkplek binnen dit wooninitiatief
• Een compacte organisatie met korte communicatielijnen
• Een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid
• Een uitstekend uurtarief

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een leuke en afwisselende opdracht, reageer dan op deze mogelijkheid binnen het TICOhuis. We zien je reactie met CV en (pas) foto graag tegemoet via info@ticohuis.nl . Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mariette van Rijckevorsel (06-57 16 21 16) of Yvon Snelders (06-14 57 03 18).