Assistent Begeleider (FWG25), ca. 20 uur per week.

WERKEN BIJ TICOHUIS

Het TICOhuis is een echt ouderinitiatief. Het is een thuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in het centrum van Oosterhout. Sinds 1 februari 2018 wonen 16 jongeren in hun eigen nieuwe appartementen. Binnen het TICOhuis zijn 2 gezamenlijke woonkamers waar de bewoners met elkaar eten, drinken en gezellig samen zijn.

Door de centrale ligging van het TICOhuis kunnen de bewoners veelal zelf naar hun werk, dagbesteding of sportclub gaan. In het TICOhuis werken 16 professionals en deze zijn allemaal in dienst bij Stichting TICO. In het TICOhuis is 24 uur per dag, 7 dagen in de week professionele zorg/begeleiding aanwezig. De bewoners vormen samen met de zorgmedewerkers een huishouden.

Wij zijn op zoek naar een extra:

Assistent Begeleider (FWG25), 20 uur per week

In deze functie ben je de assistent van de MBO en HBO begeleiders. Je helpt bij de persoonlijke begeleiding en verzorging van de TICOhuis bewoners. Je hebt een luisterend oor voor de bewoners, leeft met ze mee.

Je ondersteunt, motiveert en stimuleert ze. Het is een pré als je ervaring hebt met dezelfde doelgroep in een vergelijkbare werkomgeving. Als je hierbij de gebarentaal beheerst is dat prettig.

Je bent:

  • slagvaardig, optimistisch en geduldig
  • flexibel, collegiaal en graag bereid een stapje extra te zetten
  • in staat onze kernwaarden zichtbaar te maken in de dagelijkse praktijk in het TICOhuis.

Wij bieden een marktconform salaris.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een leuke en afwisselende baan, solliciteer dan naar deze functie in het TICOhuis. We zien je reactie met CV en (pas) foto graag uiterlijk vrijdag 15 februari 2019 tegemoet via info@ticohuis.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze voorzitter Paul Borger. Telefoon 06-21868976

Download vacature